tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post3271346995096486985..comments2023-08-12T17:42:48.621+03:00Comments on Puistolan bistro: Punajuuri-vuohenjuusto-pekonisalaattiHelinähttp://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-14944986036689498042012-03-12T09:49:25.315+02:002012-03-12T09:49:25.315+02:00Hienoa, kiva kuulla! :)Hienoa, kiva kuulla! :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-52753377539286367892012-03-11T21:11:39.475+02:002012-03-11T21:11:39.475+02:00Hyvää oli, teemme toistekki! juuston paistokin onn...Hyvää oli, teemme toistekki! juuston paistokin onnistui.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-55610823735024217832012-03-09T14:21:00.965+02:002012-03-09T14:21:00.965+02:00Tuo paistoaika tosiaan riippuu pannun kuumuudesta,...Tuo paistoaika tosiaan riippuu pannun kuumuudesta, ei ehkä ihan täysillä kannata pitää. Kuumemmalla pannulla riittää varmasti lyhyempikin aika, kannattaa tarkkailla juustoa.<br /><br />Juuston pintahan alkaa kyllä sulaa ja pannuun jää sellainen rusehtava kerros. Minusta se paistunut osa on parasta, joten ei kannata heittää pois. :) Sitten kun juusto on hieman saanut väriä niin paista vielä hetki toiselta puolelta. <br /><br />Itse tykkään että juusto olisi lämmennyt, mutta kuitenkin vielä ihan selkeästi kiinteää. Paistaminenhan myös hieman pehmentää juuston makua, joten sikäli se kannattaa kyllä. <br /><br />Voi, tuli nälkä! Pitäisiköhän itsekin tehdä tätä viikonloppuna. :) Kiitos visiitistä!Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-4951569361902811622012-03-09T14:11:40.064+02:002012-03-09T14:11:40.064+02:00Tästä olen jo haaveillut jonkin aikaa, nyt meinaan...Tästä olen jo haaveillut jonkin aikaa, nyt meinaan viikonloppuna kokeilla. (Viimeksi kun yritin paistaa vuohenjuustoa, se suli ja kuori jäi kiinni pannuun!) Ehkä tuo parin minuutin paistoaika pelastaa tällä kertaa ;) Oliko sulla pannu kuuma vai keskilämpöinen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-22974611562916889702012-02-09T21:10:22.991+02:002012-02-09T21:10:22.991+02:00Kannattaa! :)Kannattaa! :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-5233449765295328842012-02-09T20:42:23.988+02:002012-02-09T20:42:23.988+02:00Kuullostaa ihanalta. Pitää kokeilla.Kuullostaa ihanalta. Pitää kokeilla.Ninahhttps://www.blogger.com/profile/05994200644664332172noreply@blogger.com