tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post3289819182309548660..comments2023-08-12T17:42:48.621+03:00Comments on Puistolan bistro: Le Relais de l'Entrecôten addiktoiva salainen rakuuna-voikastikeHelinähttp://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-10207365034144806722014-11-26T21:45:00.869+02:002014-11-26T21:45:00.869+02:00Voi hyvin olla, en ole mestari kastikeanatomiassa....Voi hyvin olla, en ole mestari kastikeanatomiassa. :) Tosin kävin ketjun Lontoon ravintolassa lokakuun alussa työmatkalla, ja mietin silloin että kastike on kyllä aika löysää ollakseen hollandaiselle sukua. Mutta kyllähän se kävisi järkeen, kieltämättä. :) Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-54856404572244136852014-09-14T17:17:16.268+03:002014-09-14T17:17:16.268+03:00Olisiko 'oikea' kastike kuitenkin lähempän...Olisiko 'oikea' kastike kuitenkin lähempänä hollandaisea, jossa voi vatkataan vesihauteessa koaguloituviin keltuaisiin. Siis ei missään nimessä suurustamalla...Anonymousnoreply@blogger.com