tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post7461268848285717922..comments2023-08-12T17:42:48.621+03:00Comments on Puistolan bistro: SämpylätHelinähttp://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-13668853393905736002012-03-20T20:23:03.217+02:002012-03-20T20:23:03.217+02:00Hyvä kysymys. Ei sitä varmaan tarvikaan, eikä ohje...Hyvä kysymys. Ei sitä varmaan tarvikaan, eikä ohjeessa niin käsketty tehdä. Ohjeessa oli vain, että "tee taikina" ja liotin hiivan vanhan tottumuksen mukaan kädenlämpöiseen veteen. :P Toisaalta taikinaa kohotetaan ensin pari tuntia lämpimässä, eli tiedä häntä tarviiko vaiko ei.Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-51510653763714198962012-03-20T18:02:49.389+02:002012-03-20T18:02:49.389+02:00miksi lämmittää vettä jos taikina menee kuitenkin ...miksi lämmittää vettä jos taikina menee kuitenkin yöksi kylmään?aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.com