tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post7518154486783318062..comments2023-08-12T17:42:48.621+03:00Comments on Puistolan bistro: pasta All’amatricianaHelinähttp://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-78367023068875554372016-09-03T22:29:42.681+03:002016-09-03T22:29:42.681+03:00Eipä muuta kuin kokkaamaan! Eipä muuta kuin kokkaamaan! Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-47536985723847257552016-09-03T22:29:00.645+03:002016-09-03T22:29:00.645+03:00Tää on kyllä oiva tapa tuoda pala Italiaa hetkeksi...Tää on kyllä oiva tapa tuoda pala Italiaa hetkeksi tänne Pohjolaan.Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-65905594686284378342016-09-03T22:27:35.177+03:002016-09-03T22:27:35.177+03:00Italialaiset haltsaa kyllä hienosti etenkin nämä p...Italialaiset haltsaa kyllä hienosti etenkin nämä parin raaka-aineen simppelit pastat!Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-24536105958545654702016-09-03T22:03:43.792+03:002016-09-03T22:03:43.792+03:00Oih, tämä olisi oiva resepti blogiin!
-Heidi
http...Oih, tämä olisi oiva resepti blogiin!<br /><br />-Heidi<br />http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11794892401430788828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-85637520802100272202016-09-03T16:27:11.566+03:002016-09-03T16:27:11.566+03:00Mieletön resepti, voin melkein maistaa pastan suus...Mieletön resepti, voin melkein maistaa pastan suussani, vaikken autenttista versiota olekaan ikinä maistanut. <br />Upea veto italialaisravintoloilta <3Hannahttp://www.hannansoppa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-86081454889456275322016-09-03T10:46:56.047+03:002016-09-03T10:46:56.047+03:00Raaka-aineilla vaan on väliä, niin se on. Hyväähän...Raaka-aineilla vaan on väliä, niin se on. Hyväähän tomaatti-pekonipasta aina on, mutta "oikeilla" raaka-aineilla taatusti todella, todella mahtavaa. Guanciale on minulle uusi tuttu, pitääpäs yrittää metsästää sitä Oulusta. <br /><br />Iso sydän italialaisten ravintoloiden eleelle!Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-12206275769786162292016-09-03T00:05:07.685+03:002016-09-03T00:05:07.685+03:00Jee, on ilo inspiroida!Jee, on ilo inspiroida!Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-63260468138942391162016-09-02T20:49:43.312+03:002016-09-02T20:49:43.312+03:00Oonkin huomenna menossa Halliin hakemaan grillatta...Oonkin huomenna menossa Halliin hakemaan grillattavia, voisin napata nää aineet kans. Kiitos inspiraatiosta.Veera R.http://thequeenofdelicious.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-47306277171442013212016-08-30T20:36:37.588+03:002016-08-30T20:36:37.588+03:00Kyllä. Olisi kivaa tietää miten paljon tuo on levi...Kyllä. Olisi kivaa tietää miten paljon tuo on levinnyt italialaisiin ravintoloihin Italian ulkopuolellakin. :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-52270384844523903992016-08-30T20:35:53.389+03:002016-08-30T20:35:53.389+03:00Tuolla sivustoilla sanottiin, että tämän possun os...Tuolla sivustoilla sanottiin, että tämän possun osan rasva on pekonia hienostuneemman makuista, tms. :D Ei saanut missään nimessä käyttää öljyäkään sotkemaan makuja. :D Vaan kylläpä ne italialaiset tietää!Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-42880280094673490082016-08-30T20:33:36.486+03:002016-08-30T20:33:36.486+03:00Kannattaa kokeilla! :)Kannattaa kokeilla! :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-2642345118407661382016-08-30T19:14:53.778+03:002016-08-30T19:14:53.778+03:00Niin kauheita uutisia, mutta ihanaa että ruoalla t...Niin kauheita uutisia, mutta ihanaa että ruoalla tehdään hyvää :) anne/ 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-89307891717659267562016-08-30T17:29:37.566+03:002016-08-30T17:29:37.566+03:00Sitä se totisesti oli! :)Sitä se totisesti oli! :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-6222423753837877842016-08-29T10:12:14.000+03:002016-08-29T10:12:14.000+03:00Ihanaa solidaarisuutta <3 Ja voin todellakin us...Ihanaa solidaarisuutta <3 Ja voin todellakin uskoa, että oikeilla raaka-aineilla se maku on jotain ihan muuta :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-36162788670486946442016-08-28T21:16:03.211+03:002016-08-28T21:16:03.211+03:00Todella herkullisen näköinen annos. Pastaruat ovat...Todella herkullisen näköinen annos. Pastaruat ovat meillä pidettyjä, mutta en ole koskaan kokeillut pasta All'amatricianaa. Lämmin ajatus pastan synnyinmaahan.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11572764735583468489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-12740255094818983952016-08-28T19:55:57.519+03:002016-08-28T19:55:57.519+03:00Kuulostaa herkulliselta!! Siis todella herkullisel...Kuulostaa herkulliselta!! Siis todella herkulliselta!Marihttp://www.jotainmaukasta.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-86023219523778201352016-08-28T19:49:41.791+03:002016-08-28T19:49:41.791+03:00Mulle guanciale oli ihan uusi tuttavuus. :)Mulle guanciale oli ihan uusi tuttavuus. :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-78981936021757169472016-08-28T19:49:26.598+03:002016-08-28T19:49:26.598+03:00Italialaiset ovat kyllä mestareita tekemään mielet...Italialaiset ovat kyllä mestareita tekemään mielettömiä herkkuja parista raaka-aineesta. :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-83375818656503951192016-08-28T19:48:53.622+03:002016-08-28T19:48:53.622+03:00Joo, kyllä siinä tosiaan perää on että kyseessä ei...Joo, kyllä siinä tosiaan perää on että kyseessä ei ole enää tämä pasta jos käyttää pancettaa tai muita pekoneita. Onneksi Helsingissäkin on kauppa josta raaka-aineet sai. :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-34249143974085072532016-08-28T19:11:11.375+03:002016-08-28T19:11:11.375+03:00Olipa hieno tarina miksi teit ruokaa.
Guanciale ...Olipa hieno tarina miksi teit ruokaa. <br /><br />Guanciale on todella hyvää! Harvinainen herkku, jota joskus ostamme juurikin hallista. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-33104629336230547152016-08-28T17:20:03.610+03:002016-08-28T17:20:03.610+03:00Kaunis tapa auttaa ja tuo pasta näyttää kyllä ihan...Kaunis tapa auttaa ja tuo pasta näyttää kyllä ihan superherkulliselta. Minna Vuo-Chohttp://tatakeittioelamaa.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-34833784825619483722016-08-28T16:43:06.527+03:002016-08-28T16:43:06.527+03:00Italialaisilta ravintoloilta kauniisti huomioitu, ...Italialaisilta ravintoloilta kauniisti huomioitu, hieno ajatus ja idea. Sä onnistuit hienosti metsästämään mahdollisimman autenttiset raaka-aineet - kiitos näistä vinkeistä. On muistissa sitten, kun kokeilen tätä pastaa. Innostuin tästä pastasta heti, kun Hesarin juttua siitä luin. Simppeliä, sitten kun on ne raaka-aineet saanut hankittua, mutta varmasti niin hyvän makuista!Dinner4u2https://www.blogger.com/profile/16200658466340421593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-7261561033237998832016-08-28T12:46:20.935+03:002016-08-28T12:46:20.935+03:00Minusta myös. :)Minusta myös. :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-44240233283996353502016-08-28T12:44:33.493+03:002016-08-28T12:44:33.493+03:00Pohdittiin siinä myyjän kanssa, että lieneekö aino...Pohdittiin siinä myyjän kanssa, että lieneekö ainoa paikka Helsingissä josta sitä saa. Stockan Herkku olisi varmaan toinen mahdollinen paikka.Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7829374911126225447.post-49528288655371558342016-08-28T12:42:48.851+03:002016-08-28T12:42:48.851+03:00Pasta oli kyllä maineensa veroinen. :)Pasta oli kyllä maineensa veroinen. :)Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.com