Keittiö- eteis- ja lattiaremontti saatiin kuin saatiinkin (melkein) valmiiksi aatonaattoiltana, joten jouluna syötiin muutakin kuin ravintolaruokaa. Aattona nautittiin anoppilan joulupöydän herkuista (kylläpä oli mukavaa istua valmiiseen pöytään rankan remonttikuukauden jälkeen) ja tänään herkuteltiin omassa uunituoreessa keittiössä kokattuja jouluherkkuja. Lisäilen ohjeet jahka ähky helpottaa..
Kaikki muut ruoat onnistuivat hyvin, paitsi imelletty perunalaatikko meni pieleen. Tein sitä viime vuonna ensimmäistä kertaa ja olin Niin onnellinen kun onnistuin siinä niin hyvin. Tänä vuonna en ollut niin tarkka perunalaatujen suhteen ja muutenkin tein ruoat aika haipakkaa aattoaamuna. Perunat eivät imeltyneet kunnolla, sose oli liian paksua ja lisäksi laitoin vuokiin liian vähän sosetta, mistä syystä laatikosta tuli paksua ja kuivaa. Blaah.
No, ensi vuonna sitten uusiksi! Eikä me täällä nyt aivan nälkään kuoltu vaikkei perunalaatikko niin maistunutkaan...
Joulumenu
riisipuuroa kanelilla ja sokerilla
~ ~ ~
lämminsavulohta
kylmäsavulohta
sinappisilliä
rosollia
***
(anopilta pöllittyä) kinkkua
(siskolta saatua) karjalanpaistia
italiansalaattia
valkosipulipikkelsiä
***
hedelmäsalaattia ja jogurttivaahtoa
Ja tässä vielä kuva upouudesta keittiöstämme..
Hei, kaikki näytti hyvältä varsinkin välitilan kaakeli/levy eli mikä se on ja mistä?
VastaaPoistaMoi ja kiitos visiitistä! Välitilassa on Porvoon pajan palapelilaattoja + betoniseinä maalattu märkätilan maalilla.
VastaaPoista