keskiviikko 26. elokuuta 2015

Skiffer liuskaluoto

Kävimme tiistaina nauttimassa toistaiseksi viimeisestä aurinkoisesta päivästä kaupungilla. Tai tarkemmin ottaen Helsingin rannoilla. Ai että mitä helmiä sieltä löytyikään! 

Lounastimme Liuskasaaren Skifferissä, ja koko ajan siellä ollessamme päässäni pyöri vain yksi asia. Olen ollut koko kesään vapaalla. Miksi h********ä käyn täällä ensimmäisen kerran elokuun lopussa?? No okei, 4,5kk ikäinen vauva on kaiketi ihan hyvä syy, etenkin kun saarelle täytyy mennä lautalla. Pienellä sellaisella. Onneksi meillä on näppärät vaunut, jotka T nosti rivakasti yksin lauttaan. Mutta ei sinne olisi mammatreffeillä menty. Ihan kivaa oli niissä kauppakeskuksissakin... Jep.

Asiaan. Tuo tiistainen reissu sai mut havahtumaan takaisin siksi itsekseni mikä olin ennen kiireistä työtä ja vauvaa. Se, jonka sydämen sai pakahtumaan onnesta tuollaiset emäkivat ruokapaikat ja nätit maisemat. Siksi päätin että tällaisia päiviä täytyy tulla lisää. Helsinkiä lisää mulle, kiitos! Vähemmän Candy Crush Sagaa ja lisää bloggaamista vauvan päiväuniaikaan, jotta tällaiset helmipaikat eivät mene ohi ensi kesänä! 

Vielä ehtii, menkää nopeasti jos ette ole käyneet! Vuohenjuusto-mansikka-pinjansiemenliuska oli ihan super!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...