maanantai 31. elokuuta 2015

Entrecotea ja grillivihanneksia


Meikämandoliini on jäänyt koukkuun Instagramiin (no on se parempi kuin Candy crush saga...). Sen vuoksi meillä ei syötykään tänään entrecoten kanssa maustevoita, vaan ihan perus sitruuna-timjami-valkosipuliöljyä. Maustevoi kun nääs kärähti hellalle samalla kun kuvasin tätä otosta Instagramiin:



Jep jep. No, ei se mitään, pärjättiin ilmankin. Tässä ruoassa pääroolia esittävätkin ihanista ihanimmat kauden vihannekset: porkkana ja punajuuri. Nekin pääsivät grilliin, toiset halsteriin ja toiset folionyyttiin, molemmat saman marinaadin kautta.



Kaveri kysyi Facebookissa yllä olevan kuvan nähtyään, että löytyykö blogista ohjetta. Sanoin että illemmalla löytyy, mutta annan pikaohjeen. Nyt kun tarkemmin ajattelen, niin eipä mulla olekaan tähän lisättävää, joten ollos hyvä:

Mutta lyhyesti: pilkoin ja lorotin päälle balsamicoa, öljyä ja hunajaa. Ripsautin päälle suolaa ja pippuria ja heitin joukkoon timjamia. Porkkanat oli halsterissa, valelin välillä marinadilla. Hyviä, mutta kannattaa esikeittää jos ei tykkää napakoista porkkanoista. Punajuuret oli vuohenjuuston kanssa folionyytissä. Piffin päällä on oliiviöljystä, sitruunamehusta, valkosipulista, hunajasta, suolasta ja pippurista sekoitettu sörsselssön.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...