sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Simakisa

Vappukesteissä käytiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa kisaa Vuoden Sima -tittelistä. Kilpailun taso oli äärimmäisen kova! Kilpailussa oli mukana yhteensä yhdeksän simaa, joista kolme ei ollut autoilijalle sopivia... 

Kaikki kolme prosenttisimaa olivat keskenään hyvin erilaisia. Ensimmäinen oli rakkaudella tammikuusta asti valmistettu hunajainen viikinkisima, toinen _erittäin_ vahva perussima ja kolmas oli sahtia (älkää kysykö mitä se teki simakisassa, mutta hyvää se oli).

Lastensimapuolella nähtiin kaksi inkiväärisimaa, kaksi appelsiinilla maustettua simaa ja kaksi ns. perussimaa. Yllättävän paljon eroja oli mauissa! Simojen valmistusajat vaihtelivat reippaasti, millä oli selvä vaikutus siman makeuteen ja raikkauteen. Rusinoiden määrästä tuli myös vaihtelevia mielipiteitä... Myös pullojen ulkonäköön olivat jotkut kisailijat panostaneet ihailtavan paljon, mutta valitettavasti raati oli sen verran tiukka, että stailauksella ei tainnut paljon irtopisteitä herua. 

Oma simani, joka sekin oli oikein hyvää, ei tällä kertaa päässyt edes kolmen parhaan joukkoon. Tämä kertokoon kaiken kisan vaativasta tasosta... Voiton vei rouva S:n I-Sima. Onnittelut voittajalle! 

Ja nyt kehittelemään uusia simareseptejä ensi vuotta varten!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...