perjantai 22. huhtikuuta 2016

Hangon makaronitehdas Jumbossa

Tiedättekö sen tunteen kun pitää lähteä torstai-iltana ruokakauppaan tavoitteena ostaa viikonlopun ruoat, mutta et ole koko päivänä ehtinyt miettiä että mitä haluat laittaa viikonloppuna ruoaksi? Haahuilet kaupassa ja tajuat että hirveä nälkäkin on kun et ole oikeastaan syönytkään koko päivänä mitään järkevää. Tuttu tunne?


Tiedättekö miten ankean arki-illan fiiliksen saa kääntymään hetkessä lähes perjantai-iltapäivän tunnelmaan? Tai miten kireä kauppareissu muuttuu hetkessä perheen laatuajaksi? Se tehdään siten, että istahdat nälissäsi ja nuutuneena kauppakeskuksen ravintolaan ja kuulet lauseen "Laitettaisko mammalle lasi samppanjaa?" Kyllä siinä ainakin tämän kireän kotiäidin ilme kummasti kirkastui. Myös lause "Mä tuon teille heti kannullisen jäävettä." ja muutenkin nopea ja ystävällinen palvelu lämmittivät myös mieltä.


Yleensä ruokailu kauppakeskusten "syöttölämaailmoissa" lähinnä vain lisää ahdistusta. Jumbo on kuitenkin viime aikoina lisännyt "oikeiden" ravintoloiden tarjontaa ruokatarjonnassaan, mikä on minusta ihan loistojuttu! Tuorein ravintola on Hangon matkaajille tuttu, pastoistaan kuulu Hangon makaronitehdas.


Sanotaan, että hyvä ruoka, parempi mieli. Mutta että täydellinen pasta carbonara ja lasi kuplivaa, loistava fiilis!


Suosittelen lämpimästi Jumbossa shoppaaville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...