sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syysillan candlelight dinner

Meillä kyläili eilen opiskeluaikojeni ruokakerhon, Tiramisujen, arvovaltaisia jäseniä. Innostuin kokkaamaan niin kovasti, että tänä aamuna on ollut ranne kipeänä kaikesta siitä kauhan veivaamisesta... ;) Mutta olipa se taas kivaa! Kokkaaminen ja etenkin näiden ihanien naisten näkeminen.


Kirjaan ruokien ohjeet tänne erikseen, tässä postauksessa fiilistellään vain kuvilla.


menu

lohihampurilainen

punajuurta, vuohenjuustoa ja pekonimurua

paahdettu maa-artisokkarisotto ja maa-artisokkasipsit

24h haudutettua nautaa, glaseerattuja juureksia ja portviinikastiketta

mustikkakukko sitruunajogurttijäätelöllä


Kuka haluaa kuoria? Käsi ylös!
Kiltti joulupukki, tuo mulle isompi pata. Pliis!
Ihan ite kasvatin nämä 'Pekka ja Pätkä' -juurekset.
Pääruoka silloin kun se vielä näytti hyvältä. Lautasella sitä olisi voinut kuvata sanoilla "syksyn värit marraskuussa". 
Alkupiperryslohihampparit
Punajuurta, vuohenjuustoa ja härpäkkeitä
Paahdettu maa-artisokkarisotto
Mustikkakukko, eli rättänä

4 kommenttia:

  1. Voi nam mikä menu ja mitä ruokia! :-) Ja hihi noi "Pekka ja Pätkä"-juurekset, mäkin onnistuin kasvattamaan just tollasia miniporkkanoita :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tiedän kuinka naposteluporkkanat syntyvät! ;) Vielä mystisempiä oli tosin noi suippopalsternakat. Osa oli kasvattanut itselleen sellasen kunnon 20cm hännän. :D

      Poista
  2. Olispa saanut olla mukana, ihania herkkuja, nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy on kyllä huippua kokkausaikaa! :) Kiva kun kävit kuitenkin täällä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...