sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Illallinen isälle

Meillä nautittiin isänpäivädinneriä jo eilen. Meidän omaan pienperheeseen ei ole ilmaantunut vasta kuin yksi karvainen lapsi, joten juhlakaluna toimi T:n isä. Illallisen lisäksi appiukkoa lahjottiin Casino-arvalla. En ole vielä kuullut oliko meidän antama lahja mieluinen vai erittäin mieluinen... ;)


Dinneri aloitettiin kampasimpukoilla & piparjuuripyreellä. Kampasimpukat olivat ihan ok, mutta kaikki taisivat olla sitä mieltä, että melkein samaan hintaan tiskissä tarjolla ollut poron sisäfile olisi varmaan ollut enemmän hintansa väärti... 


Pääruoka oli vähän ronskimpaa osastoa: omenamehussa & omenaviinietikassa kypsyteltyä possunniskaa avoburgerissa, chili-valkosipuli-majoneesia, paahdettua sipulia, punajuurisipsejä ja rosmariinijuureksia. Kokeilin tähän uutta nyhtöpossureseptiä ja täytyy kyllä sanoa että tässä oli maut kohdallaan. Ohje tulossa!


Jälkkäriksi syötiin Crema catalanaa, eli appelsiinilla maustettua Crème brûléeta. Tämäkin ohje täytyy kirjata ylös, koska koostumus hipoi täydellisyyttä. Mun lempparijälkkäri, nam. 


Pitäkää isistänne tänään oikein hyvää huolta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...