lauantai 30. marraskuuta 2013

Parasta padasta: Mustapekka-poropata

Ti-di-di-ditti-dii! Täten julistan marraskuun pataruokahaasteen voittajaksi kunnioitettavalla äänikaulalla Ruokasurffausta -blogin Mustapekka-poropadan. Onnea voittajalle, ensimmäinen ruokahaaste ja heti voitto kotiin!


Hopeapokaalin vei Sokerivaltakunta Bosnian padallaan - kunniamaininta annettakoon kilpailun hienoimmasta padasta. Kolmanneksi kiri Habanerokitchenin Nautaa ja duchesseperunoita. Onnittelut kärkikolmikolle!


Kiitokset vielä kaikille osallistujille ja äänestäjille. Muistakaatte tämä postaus kun kaipaatte vinkkejä pataruokiin piiitkän ja kylmän talven aikana. Jäämme jännityksellä odottelemaan joulukuun ruokahaasteen aihetta. Itse jään myös jännityksellä odottamaan miltä leivinuuniin yöksi piilotetut peuranposket huomenna maistuvat. Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Onnitellut Annallle! Innolla odottamassa joulukuun teema :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja vau! Eka ruokahaaste ja eka poro :) Joulukuun ruokahaaste aivan lähipäivinä blogissani :) Saanhan jostain muuten apuja tuon äänestyksen tekemiseen kun en ole ennen tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta autetaan jos hätä tulee. :) Pollcodea käytin itse, kun aiemmatkin olivat käyttäneet. Mullakaan ei ollut aiempaa kokemusta tällaisista. :) http://pollcode.com/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...