tiistai 10. toukokuuta 2016

Helsingin helmet: meri

Vahva vaunulenkkireittisuositus kotona kökkiville äideille! Ja muillekin! Rautatieasema - Bulevardi - Tehtaankatu - Hernesaarenranta (lounas, mielellään hyvässä seurassa) - Kaivopuiston ranta - Mattolaituri (välidrinksut) - Tähtitorninmäen puisto - Unioninkatu - Pizzarium (2. lounas) - Rautatieasema.

Kyllä Helsinki sitten onkin kiva kaupunki kesäisin! Viime kesä meni pitkälti vauvan kanssa kotona... No eikä oikeasti mennyt, mutta hirveän tarkkaan sai suunnitella että mihin menee (missä voi imettää, missä voi vaihtaa vaipan, mihin voi paeta jos se vaan itkee jne.), ja enimmäkseen tuli hengattua kauppakeskuksissa. Mutta nythän mulla on jo itsekin reissuista ilahtuva taapero, jonka kanssa voi mennä minne vaan!

Olen päättänyt pyhittää hoitovapaani viimeiset hetket rakkaaseen pääkaupunkiini tutustumiseen ja aion myös käyttää viimeiset säästössä olevat roposet Helsingin kahviloihin ja ravintoloihin. Vaikka neiti 1v. ei vielä osaakaan syödä hienosti itse haarukalla ja veitsellä. Joten varokaa nipottajatädit -sedät, täältä tulee #nykyajansushiäiti!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...