tiistai 22. maaliskuuta 2016

Club sandwich


Vanha kunnon club sandwich ei juuri esittelyjä kaipaa... Olipa namia!


Club sandwich
paahtoleipää
majoneesia
tomaattia
jäävuorisalaattia
pekonia
broilerin ohutleikkeitä
suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta

Paista peksut rapeiksi uunissa, n. parikymmentä minuuttia 200 asteessa. Paista sillä aikaa broilerin fileet kypsiksi pannulla, mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulijauheella ja siivuta. Siivuta pari tomaattia ja riivi jäävuorisalaatista muutama lehti. 

Paahda kolme paahtoleipää ja levitä jokaiselle niistä majoneesia. Kokoa leipä niin, että molempiin väleihin tulee tomaattia ja jäävuorisalaattia, toiseen väliin kanaa ja toiseen pekonia. Jos kaapista löytyy avokado niin heitä sitäkin johonkin väliin. On meinaa järkkyhyvää pekonin ja tomaatin kanssa.

Leikkaa leipä diagonaalisesti kahdeksi kolmioksi ja ei kun ääntä kohti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...