keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

ViiniExpo 2016 - lippuarvonta! PÄÄTTYNYT

Viinin ystäviä hemmotellaan taas parin viikon päästä, kun Messukeskukseen pääsee maistelemaan kaiken maailman viiniherkkuja Viini-lehden järjestämään ViiniExpo 2016 tapahtumaan. 

Tapahtuma järjestetään yhtäaikaisesti ravintola-alan ammattilaisten Horeca-messujen kanssa, joka on avoinna vain ammattilaisille torstaina ja perjantaina aamupäivällä, mutta me muut pääsemme haistelemaan ja maistelemaan viinejä perjantaina 18.3. klo 15-20 ja lauantaina 19.3. kello 11-18

Tapahtuman tarkemman ohjelman voi tsekata Viini-lehden sivuilta, mutta erilaisten järjestettyjen tastingien lisäksi ohjelmassa on tarjolla ainakin erilaisia luentoja, sekä oma jokavuotinen suosikkini Riedelin lasi-tasting, jossa testataan kuinka lasin koko ja muoto vaikuttavat viinien ja oluiden makuun.


Oluesta puheen ollen, tänä vuonna messuilla on mukana myös useita panimoita, joten myös oluen ystävien kannattaa piipahtaa paikalla. Ohjelman erikoisimman tittelin saa jazzpianisti Tuomas A. Turusen tasting-konsertti, jossa pianisti esittää viinejä kuvailevia sävellyksiään samalla kun yleisö voi maistella kyseisiä viinejä. Oooo!


Kävin eilen Viini-lehdessä tutustumassa etukäteen messujen ohjelmaan, ja sain lahjaksi messulipun lisäksi tuoreimman Viini-lehden ja Viinistä viiniin 2016 kirjan. Koska itse olen menossa messuille bloggaripassilla ja lehden tilaajana minulta jo tuo tuorein lehti ja VV-kirja löytyvät, päätin antaa ne jollekin teistä. Eli arvotaan jollekin onnekkaalle 1 kpl sisäänpääsy ViiniExpo 2016 -tapahtumaan Viininystävän Päivänä pe 18.3. tai la 19.3., tuorein Viini-lehti sekä Viinistä viiniin 2016 -kirja.


Jos haluat osallistua arvontaan, jätä viesti kommenttiboksiin, jossa kerrot yhteystietojesi lisäksi suosikkirypäleesi. Arvontaan voi osallistua 14.3.2016 klo 12:00 saakka, jonka jälkeen suoritan arvonnan. Kiikutan paketin postiin heti kun olen saanut voittajan osoitteen ongittua, ja sitten toivotaan että posti vie sen perille ajoissa.

TATTADAA! Meillä on nyt voittaja! Suoritin arvonnan siten, että annoin vastaajille numerot 1-8 vastausjärjestyksessä. Facebookin puolella ilmoittautui yksi osallistuja, mutta koska hän osallistui myös täällä blogissa, ei FB-kommenttia huomioitu.

Voittaja on kommentoija numero 8, eli Noora Hammar! Onnea! Otan pian sinuun yhteyttä niin saadaan paketti postiin! Kiitos kaikille osallistujille!
9 kommenttia:

 1. Suosikkirypäleeni on Godello!! T Lotta (lottaleppaatgmail.com)

  VastaaPoista
 2. Hyviä rypäleitä on maailma pullollaan, mutta Pinot Gris on yksi lemppareista :)

  maaarja1@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Ikilemppari on ehdottomasti monipuolinen punkkurypäle syrah tai shiraz toiselta nimeltään.
  janette.koponen@helsinki.fi

  VastaaPoista
 4. Suosikkirypäleeni on ehdottomasti Riesling :P
  tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Viinien rypäleistä suosikkini on Merlot :)
  jouni.klinga@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti riesling! S-posti löytyy Blogger-profiilista.

  VastaaPoista
 7. Mukana kisassa ja lempparirypäleet taitaa olla Corvina Veronese, Molinara, Rondinella eli Amarone-viinit<3
  hanna.kojola@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kyllä se taitaa olla Syrah :)

  laulumaat@netti.fi

  VastaaPoista
 9. Chianti on ehdottomasti luotettavin rypäle!
  noora.hammar@gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...